hemma hos Märta.

09.11.2017 kl. 22:22

Hemma hos Märta

Hemma hos Märta

Hemma hos Märta

Hemma hos Märta

Hemma hos Märta

Igår träffades bokklubben för att göra något som vi sett såå mycket framemot att göra enda sedan vi fick förfrågan. Vi spenderade några timmar hemma hos Märta för ett projekt för Schilts och Söderströms. Men mer om det senare, här får ni bara en liten tjuvkik hemma hos henne. 

34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund