måndagsklubben möts igen.

07.11.2017 kl. 12:04

Bokklubb hos Saga

Igår vankades bokklubb igen och vi träffades hemma hos Saga i århundradets snyggaste lägenhet i Tölö. 

Bokklubb hos Saga

Vi dukade upp med gott ofc och satte oss till bords för att diskutera Kjell Westös Den svavelgula himlen. Även om nu inte alla hade läst den (eh jag) så fick vi igång en riktigt intressant diskussion men iof väldigt många sidetracks men ändå. 

Bokklubb hos Saga

Det är så roligt att umgås med dessa då vi egentligen inte känt varandra så värst länge, och på många sätt har helt olika bakgrund. Så vi hamnar ofta in på långa diskussioner om barndom, tonår och saker vi upplevt. Det känns lite som om jag lär känna dem på ett nytt sätt för varje gång vi umgås. Och även om de inte känt mig mer än några år, så känns det ändå som om de är några av de människor som känner mig allra bäst. 

Bokklubb hos Saga

Efter att ha ätit aldeles för mycket chips och hummus, pratat klart om boken och funderat på *livets stora frågor* så gick vi ut i helsingforskvällen, kramades hejdå och åkte hem. 

34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund