vecka 45.

06.11.2017 kl. 10:57

källa.

Måndag igen och den här veckan börjar med kanske århundradets gråaste väder, men vad gör det när det är svenska dagen (skumpa!) och bokklubbsträff ikväll. Piggar upp som tur! Dessutom en vecka med roliga program, och ganska lugn jobbmässigt. Så känner att det här kommer bli en bra vecka. Här kommer veckans program i ett nötskal:

Måndag: Sitter på kontoret som vanligt och ska snart kila iväg på lunch med nya ordförande för min krets (jej!). På kvällen ska jag hem till Saga för bokklubb. Mysig måndag <3

Tisdag: Lugn dag på jobbet med inget speciellt, födelsedagslunch för Saga med Kaneli och inget program på kvällen för en gångsskull! Så sjukt ändå att det händer så pass sällan att jag inte jobbar senare/har program på kvällen att det känns lyxigt att få gå hem från jobbet efter 16 och bara vara hemma. 

Onsdag: Åker jag in till kontoret som vanligt och sen möter jag upp ÅB före lunch för att åka iväg och göra ett gemensamt jätteroligt projekt. Iiiik så peppad. Klockan fyra ska jag iväg på ett seminarium och Women in peacemaking från jobbet. 

Torsdag: Ekar tomt i kalendern. Så sjukt. Ska säkert sitta på kontoret dagen och hänga med kiddo på kvällen. Och städa lite eftersom vi får besök till helgen. 

Fredag: Då har Agnes dagis öppet hus istället för farsdagsfirande så vi ska dit och hälsa på. Ska bli så kul pga älskar Agnes mysiga dagis. Skulle egentligen gärna hälsa på jämt! Sen ska vi ha middag med killens familj som kommer till oss. Ja och så ska jag hinna jobba lite också. 

Lördag och söndag: På lördag står svärmors 60-års firande på schemat. Vi ska ut och äta och sen hänga tillsammans resten av kvällen. På söndag är det farsdag och det ska vi förstås fira lite. 

34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund