det är fredag!

03.11.2017 kl. 11:38

Its helg!

Its helg!

Its helg!

Bilder från veckan. Saker man hittar i väskan när man har en ett-åring, ett av de finare husen i Helsingfors och gårdagens fenomenala lunch. 

Humör idag?

Väldigt fredagspeppad! Solen lyser över hustaken här utanför jobbfönstret, vi ska dricka skumpa på eftermiddagen och jag har en ledig helg framför mig. Så all good in the hood med andra ord!

Vad gör du exakt just nu?

Sitter på jobbet och har just ätit lunch. Min kollega Sara kom just hit och jag är jätte excited. Tycker det är aptråkigt att hon jobbar i Åbo. 

Dagens planer?

Jobba hela förmiddagen, eftermiddagen ska jag ha ett internt möte och sen ska jag dricka skumpa på jobbet. Sen åker jag hem och hänger med lilla familjen. Äta något gott och titta på idol. Perus fredag.

Helgens planer?

INGA PLANER. Så sjukt skönt att jag vet inte vad. Ska ta sovmorgon någon morgon, vara ute och baka. Sånt som jag inte hunnit med den senaste månaden typ. 

Vad ser du mest fram emot i helgen?

Sovmorgon! 

Vad var det roligaste som hände i veckan?

Veckan har varit ganska lugn och händelselös, men onsdagens kaffe med bokklubben var extra mysig. 

Veckans fundering?

Hur kan folk bli så arga över att dagisar bytt ut mors- och farsdagsfirande mot närståendedag? Blir helt frukansvärt upprörd över folks reaktioner på det här. Ska blogg om det på mama bites back här senare pga så mycket att säga. 

Vad gjorde du för ett år sedan?

För exakt ett år sen hängde jag hemma med Agnes om dagarna, peppade inför julen eftersom det låg snö på marken och jag var allmänt julpeppig (är iof också det nu, mvh kollade just Alkos hemsida efter glögg...). Ganska annorlunda vardag än nu!

34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund