bokmässan som kom och gick.

02.11.2017 kl. 22:09

bokmässan

Nu tänkte jag vi skulle ta en snabb titt på förra veckosluts bokmässa. Hann vara där både fredag och lördag. På fredag gled jag mest runt, lunchade med Kaneli och Saga och shoppade lite böcker. Som man ska på en bokmässa. 

bokmässan

På lördagmorgon var jag tillbaka igen med lite mer pirr i magen, jag skulle nämligen sitta på scen med Anna Lindholm och Johanna Holmström för att diskutera om kvinnor i historien. Konstigt nog var jag inte speciellt nervös, vilket jag i och för sig aldrig brukar vara just precis före jag ska göra något. De går liksom skönt nog över just precis före. 

bokmässan

bokmässan

Samtalet gick riktigt bra (sade folk iallfall, tycker det är lite svårt att bedömma själv när jag inte ser det utifrån hehe) och jag var helt nöjd med alla frågor och att min hjärna fungerade under press. Dessutom kom det jättemycket folk vilket var superroligt! Var lite rädd att det inte skulle komma folk när det ändå var 10:30 men så var helt tydligt inte fallet!

Efteråt gick vi runt lite med Sara och Marcus som var mitt stöd och sällskap. Kikade på lite fler böcker, åt massa gratisprover på mat- och vinmässan och så åkte vi in till stan för att möta upp killen och Agnes. En relativt kort men effektiv och framförallt rolig bokmässa!

bokmässan

Och ja, vad kom jag hem med då? Jo detta! Älskar att köpa böcker åt Agnes så det blev som vanligt mest åt henne. Några julklappar och några som hon fick direkt. Åt mig själv köpte jag nyaste Dan Brown och en samling av Edith Södergran. Och så kom det en muminmugg på köpet hos Förlaget. Dessutom nappade jag med en posterstories som mina fina vänner gjort!

Bra skörd ändå! 

34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund