vecka 44.

30.10.2017 kl. 14:29

ett, två

Måndag och vindarna är iskalla i stan idag. Helgen har varit både skön och omtumlande. Livet så roligt och ångestfyllt på samma gång. Veckan börjar med lugn dag, födelsedagslunch för en kollega och så snart ska jag och hämta en supersnorig kiddo från dagis. Att vi aldrig får vara friska alltså, suck. Hoppas hon hålls relativt frisk ändå, för min workload den här veckan är inte att leka med.

Denna veckan som kommer…

…ska jag: Jobba flera kvällar och försöka att gå och lägga mig tidigare OCH hinna läsa lite böcker pga bästa avslappningen.  

…äter jag: Soppor kanske?

…tänker jag på: Så många saker att min hjärna går på högvarv.

…känns det konstigt att: Livet äntligen börjar rulla lite och det känns som om vi har kommit in i dagis-jobb vardagen. Sen att försöka få in skola och fritid i den ekvationen är dock ännu olöst. 

… ser jag fram emot: En helg utan planer!

…ser jag inte fram emot: Alla sena kvällar på jobbet, blir så himla himla trött av det. Om en ens skulle kunna ta sovmorgon, men Agnes vaknar när hon vaknar oavsett hur mycket jag skulle vilja sova till typ nio. 

…vill jag: Att alla ska få må bra och vara glada. 

…planerar jag: Årets julklappar. VAD ska man ge alla ens?!

34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund