böcker och kvinnor i historien.

25.10.2017 kl. 21:45

Helsingfors bokmässa

Helsingfors bokmässa

Helsingfors bokmässa

Från bokmässan förra året

Åh vet ni? Imorgon drar det igång. Älskar älskar bokmässan. Känner alltid att jag är i mitt esse på bokmässan, omringad av kulturmänniskor och böcker. I år blir det lite extra spännande eftersom jag för första gången ska sitta på scen. På lördagen 10:30 kommer jag leda ett samtal med Johanna Holmström och Anna Lindholm om kvinnor i historien på Tottiscenen. Så spännande och framförallt intressant. Båda deras böcker tangerade kvinnors roll i historien på olika sätt och det här är ett ämne som man skulle kunna diskutera i evigheter.

Så snälla snälla kom och lyssna. Det skulle vara jätteroligt! Och på Århundradets bokklubb har vi en lång lista med tips på allt bra program under dessa fyra dagar. Vi ses väl där?

34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund