tisdag.

24.10.2017 kl. 10:33

ett, två

Igår försökte jag stänga av allt och ta ledig för att pausa och återhämta oss lite. Jag och kiddo var lediga tillsammans, var på lunch och playdate och så ett varv via Ainoa innan vi åkte hem. Skönt med en dag att bara vara. Idag är jag dock tillbaka på jobbet och ska ska få ordning på allt inför veckan. Så pepp på veckan pga massa roligt program, hur kommer det sig att alltid ALLT roligt händer på en och samma gång? Skumt att det alltid blir så. 

Idag sitter jag på kontoret och fixar med det som så fint kallas "löpande ärenden". Efter jobbet kilar jag hem och svänger och sen har vi personalmiddag från jobbet. Vad är nu bättre än att gå ut och äta med detta roliga gäng en sketen tisdag (som det dessutom snöat på!)? 

Imorgon onsdag forsätter jag på samma linje som idag bara med undantaget ingen mysig middag på kvällen. Eller jo i och för sig mysig att hänga med kiddo och kille också förstås. 

På torsdag har jag massa jobba att få undan för klockan fem ska jag möta upp mitt politikerskolagäng och gå på studiebesök med dem. 

Fredag tänkte jag faktiskt kanske vara ledig igen, eller åtminstone jobba en kortare dag. Ska åka och kolla in bokmässan i lugn och ro, och så kommer mina bästa Sara och Macci ner till stan för att hänga med oss. Bästa som finns när ens favoritmänniskor kommer på besök <3.

På lördag ska jag moderera en diskussion på bokmässan (me om det senare i veckan!) och sen fortsätta hänga med våra gäster. 

Och på söndag ska vi bruncha och sen hitta på något mysigt söndagsprogram tillsammans. Åh, har på känn att det kommer bli en bra vecka!

Kommentarer (2)
Åh vilken härlig vecka du har framför dig :)
Corinne Grönholm24.10.17 kl. 14:35
jag hoppas du får en fin och peppig vecka!
Frida G Svensson25.10.17 kl. 13:32
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund