insikternas onsdag.

11.10.2017 kl. 23:01

höst

höst

En regnig och höstig park mitt i min bästa stad påväg till seminarium. Känner att jag verkligen lever upp till karaktären "busy working mama runing between meetings", loafers och kostymbyxor skyndades genom stan med yogamatta på ryggen och telefonen i hand för att svara på de sista mailen innan nästa grej. Känns lite som om jag är en parodi ibland pga så inte jag egentligen. Eller? Är det jnu men jag har int "bejakat" mitt nya liv? 

Hur som helst, seminariet idag om psykisk hälsa kändes väldigt aktuellt i och med min tuffa augusti som övergick i en ännu tuffare september. Lite förundrad att jag ändå känner mig relativt okej psykisk efter allt, en kunde kanske tro att de skulle ”dra ner en” ännu mer. Dock insåg jag något under dagen. I någon skede skulle vi känna efter hur det känns i kroppen, hur jag känner mig (kan också varit något jag själv bara tänkt, kommer inte alls ihåg nu hehe) och det som då poppade upp i huvudet var skör. Jag känner mig skör. Även om jag just nu är på den ”bra sidan” så känns det lite som om den minsta lilla saken kan få mig att tippa över. Just som jag har sju dagars vecka på jobbet på gång... Nej men det känns ändå bra att jag nu är medveten om det på ett helt annat sätt än tidigare, för nu kan jag ta det i beaktande as I go forward. 

Nu har jag svamlat färdigt för ikväll. Fick tydligen ut mer av dagens seminarium mer än jag trodde jag skulle få. Har ganska svårt med allt som kallas livscoaching osv, tycker det är lite fånigt kanske (det blir så lätt så himla ”peppig” och smörigt att jag blir lite spyfärdig). Men idag var ändå på en helt rimlig nivå. Bra ordnat ungdomsakademin och co!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund