if society will not admit of woman's free development, the society must be remodeled.

10.10.2017 kl. 21:56

Workwork

Workwork

Sitter med datorn i fotöljen, med Harry Potter and the deathly hallows i öronen och hade tänkt jag skulle börja researcha inför en grej jag ska göra om några veckor, men istället har jag mest surfat på reor och läst bloggar. Så kan de bli ibland. Har haft en så sjukt intensiv arbetsdag så huvudet är inte liksom med längre. Använde helt klart all min hjärnkapasitet idag.

Började morgonen med att köpa blommor åt en kollega som hjälp mig en massa sen jag började och sen var det möte på möte på möte enda till eftermiddagen. Och trevliga kollegor som gjorde att det blev lite mer babblande och lite mera jobbande, så jag pyste iväg till ett närliggande café och satt där i några timmar för att få det sista viktiga gjort för dagen. 

Imorgon ska jag till kontoret på förmiddagen och sen efter det på ett seminarium om psykisk hälsa som avslutas med avslappningsyoga. Ser mest framemot yoga pga känner mig i så stort behov av det just nu. Vilken tur att jag ska börja gå på yoga på tisdagsmorgnar från och med nästa vecka. Dags att börja ta tag i någon sorts träning efter graviditeten. Kroppen är inte den starkaste just nu. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund