livspusslet personifierad.

09.10.2017 kl. 13:33

källa.

Helgen gick förbi i racerfart och jag hann tänka på bloggen ungefär noll sekunder. Dessutom lyckades jag typiskt nog bli om än ännu mera förkyld än tidigare under helgen. Kämpade igenom lördagens förlovningsfest och till sist måste vi ge upp halv tolv för att jag fixade inte det längre. Tråkig när man helst skulle ha fortsatt så länge som möjligt, det är ju inte alltid fick kan gå på fest utan barn, men så blir det ibland. Som tur mår jag lite bättre idag och det funkar ändå helt okej att vara på jobbet. 

Den här veckan är ganska extrem jobbmässigt. Kommer jobba kväll onsdag, torsdag och fredag. Plus både lördag och söndag, så det blir liksom ingen tid över för något annat skoj. Födelsedagsfest ska jag försöka hinna med på lördag, men annars går all liten övertid till att hänga med le kiddo. Har också halkat efter med lite skoluppgifter som jag måste försöka få färdigt nu i början av veckan. Det här är såna veckor som jag känner mig som livspusslet personifierad. Hur gör människor ens? Nå nu ska jag föröska pysa hem så jag hinner hänga med kiddo innan hon ska sova, och sen fortsätta med skolarbeten när hon gått och lagt sig. Fast först köpa en riktigt fin blombukett åt mig själv som pepp för att överleva den här veckan.

Också tips på smarta livspussellösningarna tas emot mer än gärna emot hehe <3

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund