a feeling french kind of thursday.

05.10.2017 kl. 22:15

torsdag

torsdag

torsdag

Hoho vilken torsdag. Började morgonen med att stressa med Agnes till dagis för att inte bli försenad, jobba på bussen/metron/spåran och sen till skolan för föreläsning och jobba på vår grupppitch. Snabb lunch, ett trettio minuters besök till frissan, jobba lite till, uträtta några ärenden och så till kontoret för att jobba. Via butiken hem och här hemma har jag nu gått ann minst lika mycket. Packat, plockat, matat, nattat, duschat, ansiktsmaskat, målat naglarna och jobbat ännu lite till.

Så att, börjar vara lite utmattad nu. Imorgon åker vi till Österbotten över helgen och har tre kalas att gå på, så det blir inte precis lugna puckar där heller. Här är iallafall tre bilder från idag. Bild ett: Grävde fram min basker som jag skaffade i typ högstadiet (?), den funkar perfekt när jag ändå sällan har mycket färg på mig. Bild två: Ett höstigt Helsingfors. Älskar hösten alltså. Och så bild tre: Sprang via & other stories för att fixa nagellack och läppstift till helgen. & other stories har alltid så snygg butik, deras nuvarande går verkligen hem hos denna frankofil.

Nu ska jag titta på lite netflix och betala räkningar i väntan på att nagellacket torkat lite mer och sen rakt i säng! När ska man hinna villa upp sig månne?

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund