perfekt avslut på en födelsedag.

03.10.2017 kl. 21:58

födelsedagsbokklubb

Igår var det obvi min födelsedag, och på dagen hände inte mycket speciellt förutom jobb och barnvaktande men så efter det, då var det dags  för dagens höjdpunkt! Som ni redan vet som lever jag typ för våra bokklubbsträffar, de ger så mycket glädje och energi att det är helt ofattbart. Vilken tur ändå att dessa människor kom in i mitt liv. Nåja, vi träffades hemma hos Malin för att prata om den här boken (spoiler: vi hade typ inte hunnit läsa haha) men de får ni läsa om senare. 

födelsedagsbokklubb

födelsedagsbokklubb

födelsedagsbokklubb

Så det blev inte så mycket boksnack men desto mer annat. Och så sjöng de för mig, hade fixat hop en ljuvlig present med en stor monstrera och en påse med allt som en kan behöva (doftljus, choko, te, sheetmask, bodyscrub, disktrasa och något till som jag nu inte kommer på..). Så gulliga att jag dör. Desstuom var Matilda med för första gången på länge! Hon var faktikst med i bokklubben från början men så åkte hon iväg till Åbo till hösten och kunde inte vara med längre, men nu gästar hon igen. 

födelsedagsbokklubb

Malin har ramat in ett foto på oss från vår photoshoot i början av året. Tänker att vi kommer se tillbaka på det här fotot när vi är typ sjuttio och tänka herregud så unga och snygga vi var. Och hur gullig bebe Agnes var hehe.

Efter några timmar med mys, skvaller och nog också lite litteraturprat så gick jag ut i Helsingforsstormen och åkte hem till oss. Vilket bra avslut på min tjugofjärde födelsedag alltså <3 

Kommentarer (1)
Oj oj ojj grattis i efterskott! :D
Karolina05.10.17 kl. 13:23
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund