mycket, mycket bra helg.

01.10.2017 kl. 21:04

helg

Helgen rusade förbi och eftersom mina föräldrar varit på besök sen fredagkväll har det varit full rulle. Igår hängde vi på stan, handlade och fixade inför kalaset. Till kvällen lämnade vi Agnes med mormor och morfar och så pep vi iväg på dejt till stan. Middag och drinkar hann vi med, och PRATA. Alltså man hinner verkligen inte prata i vardagen, mest tjafsa om små saker. Härligt var det iallafall att få lite tid för oss själva. 

helg

Idag ställde vi till med kaffekalas så hela morgonen gick till att baka och fixa. Hade ännu inte fått på mig byxor när första gästerna kom.. Som tur var det bara familjen, hehe. Det blev bra till sist ändå, även om tårta just och just hölls upp. Och hur goda är inte fikonen just nu? Skulle kunna äta tusen! 

helg

Vet ni det bästa med att ha kalas på klockan 10 på en söndag? Jo att gästerna åker efter tolv-ett någon gång och så har man resten av dagen tom. Dessutom är hemmet städat och så finns det rester. SÅ skönt. Vi gick ut och lekte på eftermiddagen, surfade, fixade småsaker varit på hälft här hemma och ja, bara va. En perfekt söndag. Ja och så fick jag en himla massa fina presenter, vilket man ju alltid blir glad av! Så himla gulligt av alla <3

Och vet ni något som är ännu bättre? Imorgon är det min födelsedag! 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund