födelsedagshelg!

29.09.2017 kl. 11:05

ett, två, tre

Det är freedag och vad jag igår döpte till min födelsedagshelg. Sitter på kontoret efter två dagar hemma med le kid, igår var det verkligen en pärs att försöka få något gjort och underhålla på samma gång. Skönt att vara tillbaka på jobbet och kunna jobba i lugn och ro. Nu ska jag snart kila iväg och hämta lurre, och sen jobba effektivt innan det är dags för livet första utveckingssamtal för kiddo. Sjuuuukt spännande. Och sen ska jag hem och baka för födelsedagskalaset på söndag. Och till kvällen kommer mamma och pappa på besök över helgen.

Vi ska hänga på stan på lördag, killen och jag ska på dejt på lördag (eeevigheter sen sist!) och ja, på söndag blir det kalas. Känns som en bra fredag ändå, trots att min ögoninflammation tydligen inte alls var över och ögat rinner som aldrig förr igen... Men skit i det, man kan dricka skumpa ändå!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund