vabbpremiären.

27.09.2017 kl. 21:09

Vabbdag

Vabbdag

Idag vaknade jag till världens gnälligaste kiddo utan matlust och med snorbubblor kommandes ut genom näsan. Så det var tydligen dags för livets första vabb. Men jobbet går inte att bara stänga av sådär, och jag hade ett möte inbokat, så packade kiddo i vagnen och åkte in till jobbet för att möte och hämta hem datorn. Agnes kikade runt på kontoret, fick sitta med på möte (och härjade förstås runt...) och så hann vi också med lunch innan det var dags att åka hem igen. 

Vabbdag

Vabbdag

Eftermiddagen spenderades till största del med att försöka jobba lite när Agnes gav tillåtelse, bläddra i både vuxenböcker och en hel hög med bilderböcker, äta lurre och gosa med min plutt i soffan. Fördelen med att hon är hängig är att hon blir så gosig och vill ligga nära i soffan, något som inte händer speciellt ofta annars.

Så de var vår första vabbdag. Ganska smärtfri ändå, och skönt att hon är så pass nöjd att jag kunde jobba på samma gång också. 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Wtf?! Ta med sjukt barn till jobbet och utsätta kollegor för smittan? Hur tänkte du där?
Karin27.09.17 kl. 23:29
Wtf?! Skulle jag ha lämnat henne ensam hemma då? Ja hur tänkte jag månne där? Kanske att jag måste till jobbet och hade inte så många andra val? Och så var hon nu mest snorig så inte speciellt "farlig" smitta. Plus att jag också är snorig, så jag tar väl med den själv till jobbet så då har de ju ingen betydelse? Plus att i princip alla andra på jobbet har haft samma förkylning, så "smittan" finns där från förut. Så hur tänkte jag månne där, jo att jag ansåg att det var ingen fara att ha med henne till jobbet ;) Ps. Tack för den mest fåniga kommentaren ever!
28.09.17 15:03
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund