it's my birthday soon.

25.09.2017 kl. 16:17

Om en vecka fyller jag år och som de som hängt med ett tag vet så älskar jag födelsedagar. I år har vi så himla fullt upp så hinner inte riktigt ordna någon födelsedagsfest med mina vänner, men brunch med familjen ska jag hinna få ihop. Och som varje år kommer en önskelista med saker som jag gärna skulle ha, men förstås är saker jag mest drömmer om. 

Klänningen "Gunella" från Marimekko. Jättefin och dyr... En ny Chanel Mademoiselle parfym, min gamla flög i golvet i wc:n och gick i triljoner bitar, har sörjt den sen dess. En ny elvisp för den jag nu har håller just och just ihop. Världens finaste vas "urna" från Marimekko, också jättefin och förstås skitdyr. Den fina tallriken från trogen sitt ursprung och till sist: en vit marshall högtalare. Den är såå fin och skulle passa perfekt här hemma! 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund