helgen är välkommen.

22.09.2017 kl. 14:28

Fredag ✨

Fredag och så här såg det ut från mitt fönster på jobbet när jag kom dit imorse. Sömnen är inte på min sida just nu och jag borde verkligen bli bättre på att gå och sova i tid för min trötthet plus förklyningen som spökat i veckan gör att jag är helt dödstrött idag. 

Fredag ✨

Vilket tur då att jag hade bokat in lurre med bästa Malin idag. Ett vinglas, vegeburgare och lite angstande över relationer och livet överlag senare så kramade vi hejdå men en liten extra energi att forsätta dagen. Denna människa alltså <3

Fredag ✨

Efter det pep jag iväg till ett café och satt och jobbade några timmar. Hade så sjukt svårt att koncentrera mig, världens sämsta motivation och bara allmänt osugen. Men jag visste att jag fick inte åka hem före jag var färdig så det var bara att få det gjort. 

Fredag ✨

Efter att ha varit och fredagshoppat bok åt kiddot åkte jag och hämtade henne på dagis och så åkte vi till butiken. Ingen hitt med en hungrig 1,5 åring alltså.. Hon skrek så de ekade i Prisma... Men väl hemma med mat i magen var och solstråle igen och då åkte vi och äntligen träffade hennes nya kusin! Agnes var inte helt övertygad att någon kommit och tagit plats som familjens minstig, haha. 

Nu håller vi på med middag och nöt inrefilé väntar att bli stekt i köket. Och vinflaskan lockar. Glad fredag!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund