tipstorsdag.

21.09.2017 kl. 11:47

Älskar Lumene

Älskar Lumene

Tipstorsdag låter väl som ett ganska bra koncept tycker ni inte? I dag är det himla grått och daskigt ute (ialafall i huvudstadsregionen) så vad passar då inte bättre än tipsa om produkter som råder bot på just det? Jag har alltid varit ett stort fan av Lumene och efter att de förnyat sitt brand litte känns det som om det fått en större puff än tidigare. 

Här är ett gäng produkter som jag använder dagligen och passar perfekt nu till hösten. Jag vill alltid ha så mycket lyster som möjligt, och älskar produkter som är enkla men ger mycket, och det tycker jag att de här gör. Instant glow beauty serum och instant illuminizer använder jag som mitt vardagssmink när jag inte har så mycket tid (perfekt för småbarnsförälder!). Ger en jämnare hudton, lyster och piggar upp. Allt en behöver typ. 

Har ni några andra Lumene-produkter som ni tycker jag borde testa? Kommentera gärna! Mvh Lumene älskaren...

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund