från ett regnigt helsingfors.

20.09.2017 kl. 09:59

tisdag hemma

tisdag hemma

tisdag hemma

tisdag hemma

Som jag skrev i måndags fick jag ögoninflammation vilket "spred" sig till resten av mig och gjorde att jag åkte på en riktigt tråkig flunssa. Så tisdagen spenderade jag hemma sjuk och vad gör man då en dag hemma sjuk? Jo detta ↑. Lyssnade på ljudbok, hade manikyr, ansiktsmask (är helt obsessed med sheet masks av alla dess slag) och fixade middag med höstigt fina grönsaker. Och så fixade jag klart lite i Agnes rum! Hur mysigt har hon inte det? Så sjuk avis egentligen, vill helst ha det på vår säng också men. 

Idag sitter jag helt ensam på kontoret och känner egentligen att jag borde ha stannat hemma ännu idag, men ibland så har man helt enkelt inte tid att vara sjuk. Dessutom har jag bokat in lunchdate som jag inte vill ställa in och måste ju också ändå stiga upp och föra Agnes till dagis. Så lika bra att ta sig in till stan då. Nu ska jag börja packa ihop för lunch och sen ta med mig datorn och jobba från soffan hemma resten av dagen så jag inte är så grötig när kvällen kommer för då ska jag nämligen på livets första föräldramöte!!! *insert valfri vettskräm emoji*

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Jenna!! Haha, knyckte mig så när jag snabbt skrollade förbi första bilden :'D
miilo20.09.17 kl. 12:19
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund