måndagsinspiration.

18.09.2017 kl. 11:40

Min måndag har börjat med lönedag (yay!) och öngoninflamation (mindre yay...) men tänker inte låta någon liten sjukdom get me down. Plus att jag har massa roliga paket att hämta ut idag, och nu måste jag kasta allt ögonsmink och köpa nytt, vilket är lite roligare hehe. Så istället för den klassiska veckan som kommer-listan kör vi på lite inspis istället. För idag är det riktigt höst här i Helsingfors och hösten är alltid min mest inspirerande årstid!

Sparat på instagram

Inspirerad av Elsa Billgren tänkte jag vi kunde kika på vad jag sparat på instagram. Ni har väl inte missat att man kan spara ner bilder man gillar i olika mappar (om eller bara till ett flöde) direkt i instagram? Lite som pinterest fast då för instagram. Genialiskt hur som helst, och jag börjar ha en ganska stor samling med bilder. Så här är ett gäng som passar perfekt som höstinspis. 

@myatilio's snygga hem med en letterboard som jag blir så sugen på att skaffa själv. Typ ha i hallen och skriva meddelande till de andra i familjen på? Ser hur killen himlar med ögon och suckar över en sån, haha. Fin iallafall!

@ellesverige's creative director i sitt sygga kök. Hennes hår är to die for. Önskar att ja skulle ha sådär lockigt och eldigt snyggt hår. 

@johannabradford är en realtivt ny favorit för mig. Älskar både hennes blogg och hennes instagram. Det här är från hennes kök. Är det bara jag eller blir ni också så sugna på en nätpåse? 

Fjärde bilden är också från @johannabradford. Hur snygg är inte den broderade tavlan med Håkan Hellström citat på? Okej hela rummet är hur fint som helst. 

Ja, ja sade ju att jag gillar @johannabradford... Jag har ju en en miljon böcker och söker konstant en snyggare bokhylla än den vi har nu (lack från Ikea, urk). Det är gillade jag SÅ mycket. Passar dessutom perfekt när fröken ett åring gillar att möblera om i de nedre hyllorna...

@hannastefansson postade denna bild från hennes kompis Babbas bröllop. Så härlig och precis den känsla jag vill ha på vårt bröllop. Åkte direkt in i min bröllopmapp!

Har tydligen påverkats himla mycket av höstens trender i år, för när ja såg den här bilden hos @emiliadeporet blev jag så sugen på en rutig kavaj. Kanske till och med med ett par matchande byxor? Hmmm. 

@stylistarkivet har det absolut snyggaste blom- och matbilderna. Den här buketten var så sjukt fin och jag tror att nästa helgbukett ska få se ut precis såhär. Dessutom blev jag så sugen på en rund vas. H&M Home hade flera fina. 

Sist ut är en bild av @emmasundh's gulliga ungar. Hon lyckas verkligen alltid med dels att fånga dem på bilder, men också med deras gulliga outfits. Som taget från början av 1900-talet. Hur fint som helst!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund