veckan i fyra bilder.

15.09.2017 kl. 14:06

Veckan i några bilder

Här kommer fyra bilder från veckan, I tisdags gick vår tjänstemannakonferes av stapeln. Det var jätteroligt att får hänga intensivt med personalen i och med att jag nu ännu inte hunnit jobba så länge, plus att alla var samlade så vi hann träffas både nya och gamla. Och så var vi bland annat och kikade på nya riksdagshuset i all sin prakt. 

Veckan i några bilder

På kvällen hade vi middag på Pastor. Jag älskar Pastors mat och vi blev inte besvikna den här gången heller.  Efterrätten blev en riktigt 10 poängare och jag kan fortfarande drömma o den, mmm!

Veckan i några bilder

På onsdag var en del av TJK-programmet Nationalmuseets uställning "Det offentliga och de dolda Finland". Utställningen var helt sjukt bra, fin och framförallt viktigt. Den tog upp många aspekter i vår 100 åriga historia ur ett väldigt bra perspektiv. Ett väldigt vågat ställningstagande av museet också. Gå och se den!

Veckan i några bilder

Idag är det fredag och jag började morgonen med mitt sista evenemang för Ratata. Vi hade en mysig frukost på Fleuriste där Kugge pratade om sin debut "Vad heter ångest på spanska?". Efter det traskade jag efter fredagsbuketten och vidare till jobbet. Nu ska jag snart packa ihop, kila efter en vinflaska och sen åka hem till lilla familjen. Glad fredag från ett väldigt höstigt Helsingfors <3

Kommentarer (0)
Skriv siffran 3 med bokstäver:
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund