när det inte blir som man tänkt.

12.09.2017 kl. 08:47

Helgen har varit hemsk. Fram tills i fredags var jag gravid. I lördags var jag det inte längre. För fyra veckor sedan slutade det som vi trodde skulle bli Agnes syskon att utvecklas. Ett missfall. Men de visste vi inte då, de tog tills i torsdags innan jag började blöda. Nu hoppas vi att allt är över och vi kan gå vidare från det här. 

Om ni vill läsa mer om vad som hänt kan ni klicka här, orkar inte skriva mer om det nu. Men jag vill ändå berätta om det. För cirka 15% av alla graviditeter slutar i missfall. Det händer och jag tycker det är viktigt att vi pratar om det. Den här gången var det för oss det hände. Vi har varit ledsna och vi har sörjt, men efter omständigheterna är vi okej. Livet går vidare och jag vill fokusera på det barn vi redan har, mitt roliga jobb, vårt förhållande och andra saker. Det kommer kanske ta en tid för mig att komma tillbaka till normalt, men det får det göra. 

this two

Jag har ju de här två <3

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Kram!!
Daniela12.09.17 kl. 10:04
Det får det göra
Sannah12.09.17 kl. 23:50
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund