radiointervju, stadsdag och dagisförberedelser.

02.08.2017 kl. 21:59

Onsdag med gänget

Onsdag med gänget

Onsdag med gänget

Onsdag med gänget

Nu sitter jag i soffan nyduschad och njuter av att inte ha behövr natta ungen idag. Igår tog det över en timme och killen var out of the question. Men idag smet jag in i wc just som hon inte märkte och gick i duschen, så det verkade funka och hon var nöjd med alternativ två. 

Började morgon med frukost i soffan (dålig vana som fastnat från semestern) och så blev jag intervjuad för x3m om föräldraledighet. Ni kan lyssna här om ni vill (från cirka 16:45 framåt). Agnes kom också med på ett hörn passande nog. När det var klart packade vi in oss i regnkläder och åkte in till stan för att möta upp Ida, Ines, Caroline och Edvin. Försökte först febrilt hitta ett lunchställe i rödbergen men det verkade omöjligt så gav upp och gick till stocka. Efter en lite stökig lunch hängde vi i butiker en stund innan vi kramades hejdå och åkte åt våra håll. Agnes och jag åkte för att hämta ut hennes dagishalare på posten och den var på i över två timmar när vi väl kom hem. En miniversion av sin Ruben fick hon också idag, som ska få följa med till dagis  senare. 

Det var vår dag i ett nötskal. Kvällen spenderades med att röja upp i lägenheten och facetimea med familjerna. Sjukt hur fort stökigt det blir med en ett åring alltså, eller kanske med en ett åring och jag om vi frågar killen...

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Härlig halare :D
emzi03.08.17 kl. 10:03
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund