att vara hemma igen.

Publicerad 26.07.2017 kl. 22:41

vardagsliv

vardagsliv

Alla sover och jag sitter och netflixar i min ensamhet. Eller i lugnet egentligen. Ganska skönt med lite lugn för tillfället. Agnes är hur nöjd som helst att vara hemma, men nattningarna är en mardröm. Både dagssömn och kvällsnattningen tar lätt över en timme just nu och det är bara jag som får natta. Pappa får inte komma i närheten. Kommer att bli tokig om det här inte tar slut snart...

Skönt är det åtminstone att vara hemma igen. Glömmer hur skönt det är att vara i ens eget hemma, men när man varit borta ett tag är det sån lyx att komma hem. Agnes gillar också hemknutarna, speceillt sandlådan verkar hon ha saknat. Men nu  är det dags för mig att stänga av netflix, imorgon väntar massa skoj (bl.a. Anna är här!!).

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver?
Fredag och lördag på stan  Jenna / 23 / Helsingfors

 

Jobbar som evenemangsproducent, skribent, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. Just nu är jag vårdledig, jobbar som evenemangsansvarig på Ratata, bloggar och skriver nu som då. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)ratata.fi

 

Follow on Bloglovin

 

 

Visit Jenna Vierinen's profile on Pinterest.

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund