semesterläge.

Publicerad 06.07.2017 kl. 22:28

semesterläge

semesterläge

semesterläge

Från och med intar jag semesterläge. Har en deal med killen att vi ska minska på det onödiga surfet och sånt under vår semester, och därför tänker jag ta lite semester från bloggen också. Kommer självklart uppdatera, men lite mer sporadiskt bara. Instagram kommer jag säkert vara lite mer aktiv på (@jennavierinen), så där kan ni alltid följa med om ni har lust. 

Nu ska jag duscha och sen lägga mig, imorgon vankas en hel helg på tumis utan kiddo!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver?
Fredag och lördag på stan  Jenna / 23 / Helsingfors

 

Jobbar som evenemangsproducent, skribent, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. Just nu är jag vårdledig, jobbar som evenemangsansvarig på Ratata, bloggar och skriver nu som då. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)ratata.fi

 

Follow on Bloglovin

 

 

Visit Jenna Vierinen's profile on Pinterest.

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund