blomstrande i karis, drömmig lunch och kvällsshopping.

04.07.2017 kl. 22:19

planeringsmöte och latelunch

planeringsmöte och latelunch

Imorse steg jag upp okristligt tidigt (okej halv sju, men kändes åtm som okristligt tidigt) för att sätta mig på tåget. Åt lite frukost, läste lite tidning, antecknade lite och lyssnade lite ljudbok. Måte göra lite av allt för en hinner inte med så mycket på den dryga timmen det tar till västnyland. 

planeringsmöte och latelunch

Framme med målet för redan, Miilos hem Sutarkulla. Det var dramatiskt och vackert i deras lilla dal med hudet på kullen. I väntan på att alla ska anlända så tittade vi runt på gården och i huset och fick höra om husets historia. 

planeringsmöte och latelunch

planeringsmöte och latelunch

 Så var vi alla samlade, Miilo, Amanda, Julia och jag. Vi skulle ha planering- och lära kännaförmiddag. Julia skrev ett så bra inlägg om det hela så ni får helt enkelt läsa om allt här

planeringsmöte och latelunch

När jag väl var tillbaka i Helsingfors mötte jag upp Tintin för en sen lunch. Hon föreslog att vi skulle gå till Chapter vid senatstorget. Ett ny öppnat ställe som jag inte hört om men Tintin och hennes kille kan ju det här med trendig mat så vi körde på det. 

planeringsmöte och latelunch

planeringsmöte och latelunch

Vi åt en av de absolut godaste luncher i mitt liv. Någonsin! Vårsoppa med nässelgröt och grönsallad. Alltså soppan som var blomkål och sen massa goda primörer var himmel. Säger bara en sak: GÅ DIT. 

Efter det kramades vi hejdå och jag gick för att möta upp killens mamma och Agnes kusin. Vi gungade lite och gick sen till busis. Efter middag och lite häng gick jag in till stan med killens mamma för att hitta bröllopskläder åt henne. Halv tio kom jag innan för dörren och sen dess har jag legat raklång i soffan och kollat HBO. Borde börja packa för hemfärd i morgon men orkar inte riktigt ännu. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund