en del av blomstrande.

Publicerad 16.06.2017 kl. 13:03

Blomstrande

Instagrambilder från veckan

Det är fredag och fredagar passar väl bra för roliga nyheter (hade egentligen tänkt blogga om det igår men bloggen fungerade inte då...)?! Igår stod det såhär på Blomstrandes instagram

"Vi har faktiskt mera glada nyheter, @jennavierinen har nämligen även hon anslutit sig till vår Blomstrande team! (pun intended) Jenna, som ni känner igen från Blomstrande bröllop, skriver i alla olika former och ni kommer säkert höra och se mera av henne här i Blomstrandes kanaler i framtiden. Hon är liksom Miilo evenemangsproducent och med dessa två fina typer vågar vi hoppas på att gemenskapen vi försöker bygga med Blomstrande ska nå ut i den verkliga världen en dag. Ingen vet riktigt vad som är på kommande men att vårt team växer med nya tankar och styrkor kan bara båda gott."

För den som inte har koll så kan ni läsa mer om Blomstande här. Den senaste tiden har main focus legat på Blomstande Bröllop, och då har Amanda och Julia skött hela skeppet själva. Nu har Miilo och jag joinat teamet och om några veckor ska vi träffas och planera framtiden. SÅ. HIMLA. ROLIGT. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund