dagens fredagsfeelis.

Publicerad 21.04.2017 kl. 13:58

Solen lyser och enligt telefonen så ska det vara 9 grader ute (har inte varit ute ännu så att hehe), jag sitter nerbäddad i soffan medan ungen sover och lyssnar på poddar. På eftermiddagen ska vi nog ändå försöka gå ut och carpa solen och vårkänslorna. Drömmer om blommande träd, fina hus och lyxiga cafébesök men tyvärr blir det nog bara en promenad genom Mattby och vad som finns i kylskåpet till middag. 

Har sån ofeelis atm. Kanske mest för att Agnes håller på att få en tand = hon är supergnällig konstant. Men men sånt är livet ibland. Nästa vecka är det vappen (bästa högtiden!), bokklubb och massa annat roligt att se framemot. Så månne inte jag överlever helgen ändå. Kanske humöret blir lite bättre av ett promenad? Vad vet jag. Tror iallafall jag ska gå och locka håret eller något för att höja självförtroendet lite, för tror att ofeelisen beror till stor del på att jag känner mig som den ofräschaste människa någonsin just nu, och lite piff brukar bota det! 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver?
Fredag och lördag på stan  Jenna / 23 / Helsingfors

 

Jobbar som evenemangsproducent, skribent, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. Just nu är jag vårdledig, jobbar som evenemangsansvarig på Ratata, bloggar och skriver nu som då. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)ratata.fi

 

Follow on Bloglovin

 

 

Visit Jenna Vierinen's profile on Pinterest.

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund