mat, fina ställen och gullig unge.

20.04.2017 kl. 21:40

Telefonbilder i april

Telefonbilder i april

Telefonbilder i april

Tänkte vi kunde titta på lite telefonbilder från april. Jag knäpper himla många bilder som ibland inte hamnar någonstans, men här kommer ett gäng.

1. Ibland (okej ganska ofta) tar jag bilder som denna, bara för att jag tyckte det var en fin färgkombination. 

2. En söndag kom min bff Sannah hit med matkassar fulla för hon hade meddelat att hon ville komma hit och skämma bort oss med middag för hon tyckte vi var värda det. Ja, sånt tackar man inte nej till! Så när vi satt i soffan och tittade på fixade hon ihop detta. Plus efterrätt och varsitt kaffe/tepaket åt oss. Lyxigt värrre!

3. Majoriteten av mina bilder sen ett år tillbaka föreställer överraskande denna gulliga unge. Dagen den här togs var hon exeptionellt gullig, fast vem är nu inte gullig i blomkrans och knästrumpor?

Telefonbilder i april

Telefonbilder i april

Telefonbilder i april

4. Här har vi Agnes födelsedagspresenter av oss. Tyckte det var lite knepigt att komma på vad man skulle ge en ett åring. Dels för att hon inte förstår något presenter på det sättet ännu, och dels för att hon helt enkelt inte är brydd. Men en vill ju ändå ge något så det fick bli detta. En legolåda att förvara lego i, en legobil, en trumma och två böcker. Bra mix tycker jag det blev ändå, både något som hon uppskattar nu och något som håller en längre tid!

5. En dag var vi på utfärd i Tölö och gick förbi ett av kanske mina absoluta favorithus i Tölö. Så himla drömmigt och fint. Fun fact: Killens moster bor där, och det är minst lika fint på insidan som på utsidan. 

6. Ibland kan hitta henne sittande sådär, och bara titta. Man undrar vad hon funderar på. Om hon sitter och önskar att hon skulle få gå och leka i parken utanför, eller om hon sitter och tänker "gud så skönt att inte behöva gå ut i detta äckelväder" (det regnade den dagen för den ouppmärksamme). 

Telefonbilder i april

Telefonbilder i april

Telefonbilder i april

7. Här sover hon så sött i sina nya lakan som hon fick i födelsedagspresent. Älskar det här settet från Hemtex. 

8. Bra saker med april: Kvällarna är så fina. Här var vi påväg från Korjaamo efter styrelsemöte med årets fina Astra styrelse. Förövrigt så mysigt att vara med i styrelsen och det är verkligen SÅ roligt att hänga och planera stordåd med ett gäng coola, smarta feminister <3.  

9. Sist ut, under påsken bjöd killens bror och hans fästmö på två tårtor. Vi hade nämligen bröllopstårtstasting inför deras bröllop i sommar. Fina var de, men tyvärr inte riktigt så goda som vi hoppats.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Fint täcke i sängen :)
Min brunch på söndagen i Block by dylan blev tyvärr avbokad av restaurangen själv :(
Daniela24.04.17 kl. 08:52
Äsch va synd, varför då??
26.04.17 20:53
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund