första födelsedagen.

06.04.2017 kl. 10:50

Igår fyllde min lilla bebi ett år. Så nu borde jag väl sluta titulera henne bebi och kalla henne todler istället. Sjukt. Nåja, dagen till ära hade vi bjudit hit Ida och Ines. Jag fixade ihop en liten tårta av melon och havregrädde som blev storsuccé hos ungarna (och resulterade i en hel del klott...). 

Agnes första födelsedag

Åt de vuxna blev det kaffe, några misslyckade macarons och de bästa kokosbollarna de går att få tag på just nu (från Espresso House). Sen fick ungarna härja runt på golvet och vi satt bredvid och tittade på/pratade/avstyrde evetuella fall. 

Gästerna hann bara åka hem så kom killen och vi forsatte firandet med att öppna paket och leka med de nya sakerna. När killen åkte iväg på fotboll gick vi ut på promenad och ungen somnade i vagnen vilket resulterade i att hon sen var vaken till halv elva... En fin fösta födelsedag blev det iallfall och jag tror att ett åringen var mer än nöjd!

Kommentarer (3)
Fint!
Daniela06.04.17 kl. 17:21
Vilken söt tårta! :D
Petra Nordqvist07.04.17 kl. 09:43
Ja, och så lätt att göra!
20.04.17 21:30
Så mysigt! :D
tidstjuven07.04.17 kl. 17:11
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund