rödvinsbubbel, spirit animals och bokklubb.

23.03.2017 kl. 18:34

bokklubb mars 2017

Igår vinkade jag hejdå till en snorig unge och stressade vidare till stan. Snabbt via butiken efter rotfruktschips och så åkte jag hit. Till Malin och Olivers nya fina lägenhet! Bästa läget plus helt sjukt snyggt inredd, så avis!


bokklubb mars 2017

Vi dukade fram en buffé av så mycket gott, fyllde vår glas med rödvinsbubbel (som as of yesterday är vår signaturdryck pga sinnessjukt gott) och myste ner oss runt bordet. Det var dags för oss att diskutera vår senaste lästa bok: De polygotta älskarna av Lina Wolff. 

bokklubb mars 2017

Fast först tog vi reda på våra spirit animals (jag blev pelikan och allt stämde SÅ bra, freaky!), snackade lite skit och sånt som man gör när vi inte hängt på alldeles för lång tid. 

bokklubb mars 2017

Alltså ursäkta kan vi bara ta en till titt på våra snacks. Mängden var helt sjuk. Speciellt när vi egentligen bara var tre som delade på det eftersom Hanna var hemma sjuk och Malin allergisk för allt utom frukten. Gissa om vi var ganska mätta i något skede...

bokklubb mars 2017

Vi satt där i fem timmar och pratade konstant, skrattade så tårarna rann och ja, pratade om boken också. Vi var väldigt eniga om boken, mer får ni hör om den på Århundradets bokklubb och min egen recension senare. Mysig kväll och det hann till och med byta dag innan jag var hemma igen. <3

Kommentarer (1)
Blir sjukt sugen på att testa rödvinsbubblet! Minns du vad det hette? :)
Michaela24.03.17 kl. 14:37
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund