en fredagslista.

Publicerad 17.02.2017 kl. 12:35

Instagrambilder från veckan

Instagrambilder från veckan

Instagrambilder från veckan

Instagrambilder från veckan

Instagrambilder från veckan

Veckans instagramskörd so far. 

1. Sammanfatta din dag och ditt humör i en mening.

Har någon förklylning på gång så är ganska trött i huvudet och snyter mig konstant, men utöver det är jag på gott humör eftersom det är bästa dagen i veckan!

2. Tipsa om två kulturgrejer (litteratur/film/musik/konst) som du nyligen uppskattat.

Vi håller och kollar igenom Sherlock Holmes med Benedict Cumberbatch för tusonde gången. Även om jag sett den flera gånger är det lika bra varje gång. Serien är verkligen välgjord och skådespelarprestationerna fenomenala. 

Började läsa på Porto Francos av Ann Rosman väktare i veckan. Behövde något lätt att läsa och kriminalare är mitt guilty pleasure. Älskar hennes böcker eftersom de utspelar sig i två världar paralellet. Långt bak i tiden och nutid. Spännande och lättläst. 

3. Ge varsitt exempel på nånting du är rädd för, retar dig på och ser fram emot.

Jag är konstant livrädd att något ska hända Agnes.

Jag retar mig på att jag aldrig får sitta i soffan, vid matbordet eller överhuvudtaget göra något som innebär att jag inte har min fulla konsentration på Agnes. Det har ingen betydelse om killen är hemma, hon ska ändå vara med mig, Håller på att bli tokig.

Jag ser framemot att börja jobba. Längtar att få fokusera till 100 på jobb och få vara kreativ istället för att hela tiden ge bort lite av jobbfokusen till A. 

4. Berätta om fyra av dina intressen, hobbyer eller ämnen du gillar.

Ett: Jag gillar att sminka mig. Älskar att få testa nya grejer, se videos och testa själv. Framhäva olika drag. Väldigt tillsfredsställande. 

Två: Jag gillar att baka. Matlagning kan också vara kul men bakning är snäppet roligare. Speciellt om det lyckas, vilket det gör ibland. Det händer också ganska ofta att allt åker i roskis. Då brukar jag bli ganska grining om jag misslyckas, men nästa gång brukar de gå bättre. 

Tre: Mode. Jag älskar att titta på filmer om mode, läsa modetidningar/bloggar/böcker, följa med trender och förstås gillar jag kläderna i sig självt. Skulle så gärna läsa modevetenskap. 

Fyra: Snittblommor är det bästa jag vet. Både att köpa en fin bukett och mig själv och att få i present. Att ha en bukett blommor på bordet gör vardagslivet lite härligare och det är en lyx som jag unnar mig ganska ofta. Mest för att ibland behöver man något lite som gör att livet känns lite bättre efter t.ex. en tung natt med skrikande unge. 

5. Beskriv dig själv med fem ord.

Forsätter med trenden att fråga den jag bor med och han sade såhär: Utåtriktad, stökig, klumpig, omtänksam och optimist. 

lista från bonbon.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund