ett finfint paket på hallmattan.

Publicerad 14.02.2017 kl. 06:55

SAM_1144

Igår låg ett stort kuvert på hallmattan när vi kom hem. Ivrig som få slät jag upp det och där i låg det här fina lilla paketet. 

SAM_1149

Där i låg detta som jag bloggade om förra veckan. Det färdiga magasinet! Och herregud vilken finig alltså. Julia och Amanda har verkligen lyckats få ihop ett så snygg och kvalitativt produkt.  Ännu har jag bara hunnit kolla lite snabbt i det, ser så framemot att få bädda ner mig och gotta mig i det fina innehållet. 

SAM_1150

SAM_1153

Är verkligen i fint sällskap på medverkasidan. Bland annat min favoritfotograf Johanna, Grön i Åbo-Julia och Ellen har bidragit med innehåll. Säger inte det bara för att jag är med i den (okej kanske lite därför, hehe) utan tycker verkligen att ni ska klicka hem ett exemplar, framförallt om ni går i bröllopstankar. Om inte bara för att den är helt sjukt snygg! 

Här kan man köpa den. Dessutom får man vändagen till ära 30% på digitala versionen! 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver?
Fredag och lördag på stan  Jenna / 23 / Helsingfors

 

Jobbar som evenemangsproducent, skribent, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. Just nu är jag vårdledig, jobbar som evenemangsansvarig på Ratata, bloggar och skriver nu som då. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)ratata.fi

 

Follow on Bloglovin

 

 

Visit Jenna Vierinen's profile on Pinterest.

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund