blomstrande bröllop.

09.02.2017 kl. 08:36

Jag nämnde ju i förbifarten för ett tag sen att jag gjorde en grej för ett kommande projekt. Och från och med idag är nu projeket klart och lanserat. Projektet är alltså den finlandssvenska magasinet Blomstrande bröllop.

Blomstrande bröllop är ett finlandssvenskt magasin med fokus på personliga och kreativa bröllop. Magasinet är skapat av Julia Lillqvist och Amanda Helling och fyllt med bröllopsinspiration. 80 sidor fyllt med material gjort av finlandssvenska kreatörer, med mig inräknat. Jag har skrivit en text om begreppet bröllop och om hur det lätt blir ett "projekt" med mer fokus på evenemanget i sig och mindre fokus på anledningen. Ja, ni får väl helt enkelt läsa och se!

Låter det spännande? Då tycker jag ni ska klicka in er här och köpa hem ett exemplar. Om ni vill veta mer om magasinet kan ni kolla in facebook-sidan eller Blomstrandes instagram

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund