Hietanen & Henrikson.

Publicerad 15.02.2017 kl. 07:30

Bild: Björn Karlsson.

Det är ingen nyhet att jag gillar både poddar och böcker. Så gissa min pepp över att Ida Henrikson och Anne Hietanen lanserade en bokpodd. Deras nya podd är helt väldigt väldigt bta och när jag äntligen hittade den på iTunes (lyssnar bara på poddar som jag kan få till podcastappen) lyssnade jag igenom alla avsnitt på direkten pga blev helt hooked. 

De är sköna att lyssna på, vettiga och hur babeiga som helst (med det sista syftar jag på deras sjukt snygga pressbild). Man känner sig inkluderad i deras boksnack och mycket de tar upp är relaterbart. Det är också roligt när avsnitten handlar om böcker man själv också läst, spännane att höra om man uppfattat boken på samma sätt. Det enda jag skulle önska är att avsnitten skulle vara liite längre, tycker de tar slut för fort hehe. Annars får deras podd 5 av 5 stjärnor. 

Podden hittar ni på Itunes, arenan och soundcloud. Så om ni inte har något bättre för er tycker jag absolut ni ska lyssna, lovar ni inte blir besvikna!

Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Åh tack vad snällt och fint skrivet! Blir glad och rörd ända in i själen
Ida15.02.17 kl. 13:54
Det är jag som ska tacka för att ni gör en så bra podd! <3
15.02.17 19:26
Jag måste ta och lyssna på resten av avsnitten som jag inte ännu hunnit. Första avsnittet tyckte jag verkligen om :D
emzi15.02.17 kl. 14:41
Ja de måste du absolut!
15.02.17 19:27
Det är en fantastisk podd! Jag började lyssna förra veckan och har snart lyssnat genom alla de första avsnitten. Eftersom läslusten har kommit tillbaka så är både bokpoddar och er nya bokblogg väldigt intressanta. ;)
Christina15.02.17 kl. 20:02
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund