böcker, bubbel och babes.

29.09.2016 kl. 16:15
realsefest och bokklubb


Igår lämnade jag man och unge hemma, drog på mig läppstift och klackar och åkte in till stan. Förlaget hade nämligen realsefest för In Transit som jag hållit på och läst. 

realsefest och bokklubb

realsefest och bokklubb

Dessa babes var kvällens sällskap. Vi skulle nämligen kombinera bokmingel med bokklubb. Bra kombo eller hur? Har ni annars sett vilka babes till bokklubbisar jag har? Drömmiga! 

realsefest och bokklubb

realsefest och bokklubb

Releasen hölls på Tenho Restobar i Berghäll och var så mysigt. Härlig atmosfär och sjukt gott käk. Tapasen de bjöd på var to die for. Hannele Mikaela Taivassalo läste lite ur boken och vi konstaterade efteråt att hon borde så spela in den som ljudbok pga drömmig berättarröst. 

realsefest och bokklubb

realsefest och bokklubb

Vi hann snacka lite skit, disskutera boken och dricka några glas bubbel. Ja menar inte tackar man väl nej till några glas gratis cava? Dessutom fick vi sällskap av Hanna i vår bokdiskussion. Också väldigt praktiskt att ha förtfattaren nära till hands, för då kunde vi fråga saker vi funderade på kring boken. 

realsefest och bokklubb

Sen gick jag ut i höststormen och traskade iväg till metron. Nöjd och lyckligen efter en fin kväll med babesen! 

Kommentarer (2)
Fint att jag fick hänga på
Hanna Sofia30.09.16 kl. 13:53
*och ett hjärta som föll bort så klart*
Hanna Sofia30.09.16 kl. 13:54
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund