gissa vad!

16.08.2016 kl. 19:56

Ursäkta tystnaden. Här har jag inte riktigt hunnit med. Det har varit fullt program sen vi kom till Österbotten. Dessutom har vi passat på att umgås med vänner och familj så har faktiskt inte ens haft tid att ta fram datorn. Och den lilla tid jag haft så har jag passat på att läsa lite (bl.a nyaste Harry Potter läste jag på två röda, SÅ bra!). 

Förutom det har det också hänt en ganska skojsig grej. Ni som är vän med mig på Facebook eller följer mig på instagram har kanske redan sett det men för de som missat:

Den här bilden är tagen på fredag kväll ute på skären typ en timme efter att min kille friade till mig! Så på våra åtta års dag förlovade vi oss. Han hade tänt massa facklor, spelade vår låt och gick ner på knä med en liten blomma i handen.

Så ja, helgen har gått att fira lite extra och pratat en hel del bröllop och sånt. Och igår var vi och beställde en förlovningsring som borde komma nu i veckan. Det hela är fortfarande pirrigt och overkligt. Och hur härligt som helt förstås!

Kommentarer (5)
Hurra så kul! Grattis! :)
Kugge16.08.16 kl. 20:33
Vad fint!
Ida17.08.16 kl. 10:38
Oj vad roligt! Grattis till förlovningen! :)
Nicolina17.08.16 kl. 17:05
grattis :)
ett ritstift i din rumpa17.08.16 kl. 21:56
Grattis, vad fint!
Linda25.08.16 kl. 19:44
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund