om du ägnar dig åt något du gillar och som stämmer överens med gamlingen du vill bli.

Publicerad 12.05.2015 kl. 07:19

Jag läste faktist den här redan förra våren, ungefär vid exakt samma tidpunkt som nu. Tror jag ska läsa om den igen nu för det är kanske en av de bästa böcker jag läst. Boken heter meningen med hela skiten och är skriven av Nina Åkestam som är en svensk reklamforskare, copywrigter, skribent och föreläsare. 

Den innehåller massa övningar, berättelser från hennes liv och tips och trix. I första kapitlet kommer den här övningen som är kanske det smartaste någon någonsin kommit på. Alltså att man ska fundera över hur man vill se tillbaka på sitt liv som 85-åring, och på basis av det fundera över beslut man ska göra. Typ kommer jag se tillbaka på dedär jobbet jag hade dendär sommaren eller på den där sommaren där jag var ledig och gjorde massa roligt. Typ så. 

Jag blev så inspirerad av den här boken. Hon är så smart Nina!

Den här boken passar alla, men skulle säga att såna som jag, det vill säga peeps i 20-års åldern som står inför val som berör jobb, studier eller flytt kan ha mest nytta av den. Om inte annat så tycker jag man bara ska läsa den för att den är så jäkla bra. 

(hade den här också på förra bloggen men körde den på repeat igen eftersom det tål att upprepas hur bra den är och eftersom jag inte hunnit läsa ut någon bok den här veckan).

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund