blomstrande bröllop.

Jag nämnde ju i förbifarten för ett tag sen att jag gjorde en grej för ett kommande projekt. Och från och med idag är nu projeket klart och lanserat. Projektet är alltså den finlandssvenska magasinet Blomstrande bröllop.

Blomstrande bröllop är ett finlandssvenskt magasin med fokus på personliga och kreativa bröllop. Magasinet är skapat av Julia Lillqvist och Amanda Helling och fyllt med bröllopsinspiration. 80 sidor fyllt med material gjort av finlandssvenska kreatörer, med mig inräknat. Jag har skrivit en text om begreppet bröllop och om hur det lätt blir ett "projekt" med mer fokus på evenemanget i sig och mindre fokus på anledningen. Ja, ni får väl helt enkelt läsa och se!

Låter det spännande? Då tycker jag ni ska klicka in er här och köpa hem ett exemplar. Om ni vill veta mer om magasinet kan ni kolla in facebook-sidan eller Blomstrandes instagram

09.02.2017 kl. 08:36

det vaknas bröllop...

... Fast inte riktigt ännu. Men innom en snar framtid! Kan inte säga att vi börjat planera destom mera, förutom börjat fundera lite på datum, kostnader (hoho!) och antal gäster. Kan lungt säga att det hela ger mig lite ångest. Så mycket att fundera på! Och holyshit vad dyrt. I och för sig visste jag det från förut, men ändå. 

Så från att ha under graviditeten knarkat allt gravid, förlossning och barnrelaterat har jag nu gått över i bröllopmode. Funderar på klänningar (åker högst upp på min ångestlista, har ingen aning vad jag vill ha för någon!!), festtställen, bästa årstiden and the list goes on. Fast mest pinnar jag ju. Förstås! 

Tog ungefär ett dygn efter att vi förlovat oss innan jag hade min bröllopsboard up and runing... Nå, det är ju faktiskt ett bra ställe att samla inspiration på plus alla andra undanflykter varför man går nuts på pinterest.

Fast roligast av allt är nog att jag har flera nära som också planera bröllis innom den närmaste tiden, så personer att bolla idéer med: check! Åh bröllop. Så underbart roligt!

update: Läste nu igenom och upptäckte äckligt mycket engelska. Ursäkta för det. Grötig hjärna plus några timmars Gilmore Girls bakom mig gör så med en...

08.09.2016 kl. 22:21
34640EF4-BEBB-458B-8393-B7AD8D6AD320

  Jenna / 24 / Helsingfors

Jobbar som verksamhetledare på Svensk Ungdom, är mamma till Agnes och bokälskare. Är också hetsig feminist, förälskar mig i främmande städer och gillar att argumentera.

Min blogg är lite som mitt anteckningsbok där jag skriver om min vardag, saker jag läst, inspiration och åsikter. 

Kontakt: 

jenna.vierinen(a)gmail.com / jenna(a)su.fi

 

Follow on Bloglovin

SAM_6011_Fotorddd

bokklubben-rund